• Familia Tapas Maastricht

Familia Tapas Maastricht

Welkom op de website van Familia Maastricht. Kijk gerust eens rond. Voor vragen of reserveringen kunt u altijd mailen naar FamiliaMaastricht@gmail.com

Wij ontvangen u graag bij ons in Familia Maastricht.

Met Gastvrije en Smakelijke Groet,
Chef Ron, Gastvrouw Elsemieke en Familia Crew

Familia Maastricht

Het team van Familia doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs.
De MEDITERRAANSE keuken maakt Familia dan ook compleet. Samen genieten met je tafelgenoten van onze TAPAS, PASTA's of een heerlijk HOOFDGERECHT.

Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een fijne sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol ingericht met mooi meubilair, gezellige accessoires en glazen lichtkoepel.
Daarnaast beschikt Familia over 100 zitplaatsen en dus een zeer geschikte locatie voor groepsreserveringen. Zowel voor lunch, diner en buffetten kunt u bij ons terecht. Wij organiseren met veel plezier uw groepsuitje, jubileum of bedrijfsaangelegenheden. Ook kunt u bij ons perfect met een klein gezelschap komen lunchen, dineren en borrelen. We schenken een breed assortiment aan wijnen en bieren.

Welkom bij Familia Maastricht.